NoSpang.com

Pahlad nu de juiste man in de juiste partij
woensdag, 07 januari 2015 20:07

INGEZONDEN - Charles Pahlad, was meer dan 4 jaren lang, de juiste man in een verkeerde partij, de NDP, nu is hij op de juiste plek, de Oranje partij.  Als hij lid van de VHP was geweest, zou hij het in de  Surinaamse politiek ver geschopt hebben.  In de verkeerde partij, de NDP, heeft hij niet ver kunnen schoppen. Ik ken meneer Charles van Nickerie, ik ken hem als een harde werker, heel jammer dat hij bij de verkeerde partij zat. Hij is na meer dan 4 jaren spuugzat geworden om lid te zijn van ...

de NDP, hij is bij de paarse partij nooit  gewaardeerd. Hoe meer informatie vrij komt, hoe beter de kiezers de onfrisse dingen van de paarse partij gaan begrijpen. Kiezers, het is aan u gelegen om verandering (Change) te brengen in het bestuur van het land. Als Coroniaan, heb ik geen ontwikkeling gezien in mijn district, mijn hart bloedt.

Charles Pahlad zegt zelf dat hij veel kritiek had geleverd op de VHP, ondanks die kritiek, geeft de VHP veel liefde aan mensen bij terugkeer naar de partij.  Terwijl bij de NDP, eigen partijgenoten bespot worden.  Als iemand van een andere partij overloopt naar de NDP, wordt die meer gewaardeerd dan eigen partijgenoten die hard werken voor de partij. Bij de VHP gaat het netjes aan toe, partijgnoten worden niet beschuldigd, ze worden gewaardeerd.

Voorts heeft de parlementariër aangegeven dat hij teleurgesteld is in president Bouterse over de aanpak van corruptie, terwijl de president de kruistocht tegen de corruptie beloofd had. Volgens hem wordt er op alle gebieden gestolen.  De president is op de hoogte  van wie er allemaal steelt,  hij heeft de president ook gezegd wie de corruptelingen zijn,  de president grijpt maar niet in.

De druppel die waarschijnlijk de emmer deed overlopen, is het  negeren van de aanpak van de corruptie door president Bouterse. De teleurstelling is groot bij Charles Pahlad. Hij zal voor de komende periode naar de verkiezingen toe de VHP ondersteunen, omdat die partij voorstander is van harde aanpak van corruptie.  De bestrijding van de corruptie  geniet hoge prioriteit bij de partij. Het No-nonsense beleid van gewezen minister van Juspol, de heer Santokhi, zal zeker voortgezet worden.

De overstap van Charles Pahlad naar de Oranje Partij, is zeker een grote aderlating voor de NDP, het is vrijwel zeker dat het grootste deel van zijn aanhang  op de VHP zal stemmen. Ik ben er zeker van dat er meerdere NDP’ers de partij zullen verlaten. Er is een mooi gezegde: Als een schaap over de dam is volgen er meer.
Wayne Essajes
Voor reacties:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 


We hebben 294 gasten online

Polls